Lof voor Touré: ''Heeft alles wat je nodig hebt''

zaterdag 15 juli 2017 17:05 217.440 keer bekeken 394 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen SDC Putten. De Rotterdamse club, die afgelopen seizoen kampioen van Nederland werd, won met maar liefst 1-10 van de amateurclub uit Putten. "Als ik kijk hoe de goals zijn ontstaan, kunnen we daar tevreden over zijn", aldus Van Bronckhorst.

“Je weet dat je in een wedstrijd als deze veel op de helft van de tegenstander speelt”, zegt hij op de website van Feyenoord. “Dan is het belangrijk om op het goede moment diep te gaan en een goede wisselwerking te hebben met de buitenspelers en goede loopacties te hebben in de zestienmeter. Dat hebben we goed gedaan. Ik heb een aantal goede voorzetten en goede goals gezien.”

Eén van smaakmakers in de wedstrijd was de 16-jarige jeugdspeler Cheick Touré. “We hebben Cheick erbij gehaald aan het begin van de voorbereiding om de groep groter te maken. Hij maakt een goede indruk. Hij is pas zestien, maar heeft alles wat je nodig hebt als buitenspeler. Hij heeft snelheid, een actie en een goede voorzet. Hij moet langzaam zijn stappen gaan maken, om uiteindelijk het eerste elftal te gaan halen.”

“De hebben de intentie om niemand meer te laten gaan, maar we weten allemaal hoe de transfermarkt in elkaar steekt”, vertelt de oefenmeester. “De bedoeling is om deze groep bij elkaar te houden. De club is ondertussen hard bezig om versterkingen te halen. Het belangrijkste is dat de selectie op orde is als de competitie start.”

Laatste headlines
394 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 107 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63897 leden - Op dit moment zijn 80 mensen actief, waarvan 111 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting