Transfer Kongolo zorgt voor 'shock' bij medespelers

Transfer Kongolo zorgt voor 'shock' bij medespelers

Gisteren maakte Terence Kongolo de overstap naar AS Monaco. De verdediger maakt voor 15 miljoen euro de overstap naar de Franse topclub. De transfer kwam niet alleen voor de supporters als een verrassing, ook de spelers van Feyenoord zagen het niet aankomen.

Volgens De Telegraaf bracht de transfer een shock teweeg binnen de selectie van Feyenoord, die gisteren aftrapte met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zijn move richting AS Monaco was de spelers niet bekend en is tot het laatste moment totaal stil gebleven.

Vandaag neemt Terence Kongolo afscheid van zijn medespelers en gaat de verdediger zich klaar maken voor zijn verhuizing naar Monaco. Morgen keert hij weer terug om voor het eerst te trainen op het complex La Turbie. Vrijdag gaat Kongolo direct mee op trainingskamp naar Oostenrijk,

''De onderhandelingen hebben tien dagen in beslag genomen, dus het is redelijk snel gegaan,'' zegt zaakwaarnemer Rob Jansen in het Algemeen Dagblad. ''Feyenoord incasseert veel geld en Kongolo gaat spelen voor een vooraanstaande club in het Europese topvoetbal. Iedereen tevreden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties