Elia: ''Er zijn zoveel clubs die zich hebben gemeld''

Elia: ''Er zijn zoveel clubs die zich hebben gemeld''

Eljero Elia vertrekt deze zomer bij Feyenoord. De aanvaller heeft aangegeven graag nog eens een stap naar het buitenland willen maken en de Rotterdamse club wil hem daarbij helpen. Onder andere het Turkse Basaksehir wordt veelvuldig genoemd rondom de 30-jarige Elia.

“Er zijn zoveel clubs die zich hebben gemeld”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Jullie zien het vanzelf wel. Ik ga gewoon voetballen en wil plezier hebben. Waar ik ook heen ga, ik wil gewoon spelen. Er waren verhalen dat die club vandaag zou komen om te onderhandelen, maar ik ben hier (bij een boekpresentatie, red.) toch?”

“Ik zou het echt niet weten. Veel mensen schrijven dingen, maar het zijn geruchten. Ze hebben altijd wel iets te schrijven, anders hebben de lezers niets te lezen. Ik heb genoeg openheid gegeven. Een jaar geleden gaf ik al aan dat ik wilde vertrekken als we kampioen zouden worden. Als de transfer er niet van komt, verleng ik mijn contract misschien wel, misschien ook niet.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties