'Jones wil zekerheid en weigert oproep Australië'

'Jones wil zekerheid en weigert oproep Australië'

Brad Jones kan terugkijken op een ijzersterk seizoen in het keepersshirt va Feyenoord. Het resulteerde in een nieuw contract bij de Rotterdamse club. Ook in zijn vaderland Australië zijn de prestaties van Jones niet onopgemerkt gebleven.

De 35-jarige Jones ontving van Ange Postecoglou, bondscoach van Australië, een uitnodiging voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Saoudi Arabie, de oefenwedstrijd tegen Brazilië en het toernooi om de Confederations Cup, dat in juni wordt gespeeld. De laatste wedstrijd van Jones bij het nationale team dateert van begin 2014, in de oefenwedstrijd tegen Ecuador.

Een mooie beloning voor de Feyenoord-doelman, maar toch ging Jones niet in op het aanbod. Dit schrijft Fairfax Media. “De viervoudig international wees het aanbod van de Australische bond af, omdat hij alleen wilde komen wanneer hij eerste doelman zou zijn”, schrijft het medium. “Die zekerheid kon Postecoglou, die dat nooit doet, hem niet geven.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties