''Die gele kaart voor Vilhena slaat echt nergens op''

''Die gele kaart voor Vilhena slaat echt nergens op''

Tonny Vilhena mist komende zondag de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Heraces Almelo. De middenvelder liep al enkele maanden rond met vier gele kaarten op zak en pakte tegen Excelsior (3-0 verlies) zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Hierdoor mist hij de volgende wedstrijd. Kenneth Perez, analist van Fox Sports, vindt het een belachelijke beslissing.

“Hij doet echt werkelijk waar niks”, zegt hij in Dit was het weekend. “Zo raar. Kevin Blom staat er best ver van af, misschien dat hij daardoor niet goed kan zien wat er gebeurt. Hij ziet alleen iemand gaan liggen. Het slaat nergens op, Vilhena doet helemaal niets. Als je doorloopt en je trap hem oké, maar Vilhena stopt zelfs.”

Volgens Perez hoeft de afwezigheid van Vilhena tegen Heracles Almelo geen nadeel te zijn. “Als Vilhena niet speelt, zal Dirk Kuyt spelen. Ik denk dat ze hem heel goed kunnen gebruiken volgende week. Hij is, volgens mij, de enige speler die iets heeft gewonnen. Hij is gewend om in de absolute top te spelen en weet wat er wordt gevraagd in zo’n wedstrijd als die van aanstaande zondag.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties