Aboutaleb: ''Dan wordt het voor mij heel moeilijk om 'nee' te zeggen''

Aboutaleb: ''Dan wordt het voor mij heel moeilijk om 'nee' te zeggen''

Er is nog altijd geen duidelijkheid over een huldiging van Feyenoord op het Coolsingel bij het naderende kampioenschap. De Rotterdammers kunnen zondag 7 mei kampioen worden in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Burgemeester Ahmed Aboutaleb laat weten geen nee te kunnen zeggen op een Coolsingel-huldiging.

''We zijn op alles voorbereid, ook op een huldiging op de Coolsingel", zegt burgemeester Aboutaleb tegenover NU.nl "Eén van de belangrijkste criteria is het gedrag van de Feyenoord-supporters de komende wedstrijden."

"Als alles fantastisch verloopt en iedereen zich netjes gedraagt én als Feyenoord kampioen wordt, dan zou het natuurlijk heel idioot zijn om niet mee te werken aan een huldiging op de Coolsingel. Dan wordt het voor mij heel moeilijk om 'nee' te zeggen."

Een woordvoerder laat tegenover het eerdergenoemde medium weten dat de gemeente “een paar dagen voor de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord alle details over de huldiging bekendmaakt. Tot die tijd doen wij geen mededelingen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties