''Kom maar op, waar ligt dat contract?''

''Kom maar op, waar ligt dat contract?''

Brad Jones maakt dit seizoen een uitstekende indruk onder de lat bij Feyenoord. De doelman kreeg dit seizoen slechts vijftien tegentreffers te verwerken. Het contract van Jones loopt eind dit seizoen af in De Kuip. Martin van Geel heeft eerder aangegeven graag het aflopende contract van de doelman te verlengen.

Brad Jones hoeft niet lang na te denken over een mogelijke aanbieding van Feyenoord. "Kom maar op, waar ligt dat contract? Mijn lichaam is sterk. Voor mijn gevoel is dit een plek waar ik lang zou kunnen presteren," zegt de 35-jarige doelman in gesprek met ELFVoetbal.nl.

Jones ziet zichzelf nog wel een aantal jaar in Nederland wonen. "Zeker. Ik ben hier gesetteld. Heb een mooi huis in een rustige buurt. Mijn kinderen zitten op een internationale school in Den Haag. En met mijn vrouw gaat het ook goed. Voor haar familie in Engeland is Rotterdam net zo ver vliegen als Manchester, waar we voorheen woonden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties