''Clubs hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer''

''Clubs hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer''

Rick Karsdorp staat ondanks grote interesse van andere clubs niet voor een tussentijds vertrek bij Feyenoord. Zijn contract loopt nog door tot medio 2020 en zelf heeft hij ook geen haast: "Ik heb het prima naar mijn zin, voetbal hier vanaf mijn achtste, dus dan lijkt het me duidelijk dat nu we voor het kampioenschap gaan, ik niet weg wil."

Dat eventuele kampioenschap brengt ook een zekere deelname aan de Champions League met zich mee. "Als Feyenoord Champions League gaat spelen, is dat zeker een extra reden om te blijven, daar droomt iedere speler van. Ik ben nu vastgelegd tot 2020. Of ze dat verder verlengen? Daar kan ik niets over zeggen. Ik weet dat ze af en toe een gesprek hebben met mijn zaakwaarnemer. Maar waar dat over gaat, weet ik niet."

Karsdorp wordt ook in verband gebracht met clubs uit het buitenland. ''Ik weet wel dat er clubs zijn geweest die in de winter bij mijn zaakwaarnemer hebben geïnformeerd,'' geeft de verdediger aan in gesprek met Voetbal International. ''Maar ik wil niets horen tot het echt concreet is. Blijkbaar is dat het nog niet, anders had ik het wel gehoord.''

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties