Kuyt van waarde: ''Hij heeft de ploeg bij de hand genomen''

Kuyt van waarde: ''Hij heeft de ploeg bij de hand genomen''

Feyenoord staat nog altijd ongeslagen bovenaan. De ploeg van Van Bronckhorst was in eigen huis te sterk voor stadgenoot Excelsior. VI-verslaggever Iwan van Duren was onder de indruk. “4-1 tegen Excelsior, dat zijn duidelijke cijfers”, zegt hij op de site van Voetbal International.

Van Duren was vooral enthousiast over Dirk Kuyt, die zijn eerste twee goals van het seizoen maakte. “Kuyt heeft alle critici weer laten zien dat hij van waarde is. Hij heeft de ploeg bij de hand genomen.” Complimenten zijn er niet alleen voor Kuyt, maar voor het hele team. “Feyenoord is heel ervaren en raakt niet in paniek.”

Ondanks de overtuigende uitslag, was de eerste helft niet bepaald goed, en kwam Feyenoord zelfs op achterstand. “Excelsior was brutaal en speelde naar voren, en Feyenoord wist niet goed daarmee om te gaan. Als ze tegen een ploeg staan die scherper kan counteren, dan krijg je wel problemen”, waarschuwt Van Duren.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties