Oud-Feyenoorder Clasie: ''Voor ons is dit een nieuwe start''

Oud-Feyenoorder Clasie: ''Voor ons is dit een nieuwe start''

Jordy Clasie hoopt dat de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland iets moois opleveren. Oranje verloor het laatste jaar vier keer en legde het daarbij af tegen de Verenigde Staten, IJsland, Turkije en Tsjechië. De komende twee tegenstanders zijn in naam en status groter dan de landen waartegen Nederland verloor en Clasie hoopt dat zijn collega's er net als hij in zullen geloven.

Clasie deed in november bijna de hele wedstrijd mee tegen Wales, toen Oranje met 2-3 zegevierde. Nu is de middenvelder van Southampton er ook weer bij en hoopt hij op basisplaatsen tegen les Bleus en the Three Lions. ''We moeten ons focussen op de wedstrijden die komen. Er komen moeilijke wedstrijden aan tegen twee toplanden met veel kwaliteit'', zegt Clasie maandag tegen de NOS.

''En dat terwijl wij de afgelopen jaren weinig hebben laten zien. We moeten in onszelf geloven. Voor ons is dit een nieuwe start'', verzekert de middenvelder in Engelse dienst. Hij zegt te hopen van waarde te kunnen zijn in de aankomende duels. Oud-Feyenoorder Jordy Clasie speelde tot op heden dertien keer in Oranje en won daarbij zeven keer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties