Kuyt herhaalt: ''Ik wil graag nog een jaar blijven voetballen''

Kuyt herhaalt: ''Ik wil graag nog een jaar blijven voetballen''

Dirk Kuyt is niet klaar met Feyenoord en hoopt ook volgend seizoen actief te zijn in De Kuip. "Ik ben met een ambitie naar Feyenoord gekomen en ben fit. Ik wil graag nog een jaar blijven voetballen," dat laat de aanvaller van de Rotterdammers vanmorgen weten in gesprek met Radio 538.

Advocaat meldde zich gisteren voor het eerst op het trainingsveld. "Advocaat heeft aangegeven niet op de stoel van de trainer te willen gaan zitten. Hij zit zondag ook niet op de bank, maar op de tribune. Zijn komst is vooral voor de trainers, maar ook de spelers kunnen er iets aan hebben. Je merkte direct zijn aanwezigheid."

De aanvoerder van Feyenoord geeft ook aan in het radioprogramma dat hij het niet eens is met de kritiek richting de ervaren Jan Wouters. "Hij is enorm belangrijk voor de ploeg. Zelfs ik, als ervaren speler, kan nog wat van hem leren", sluit Kuyt af.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties