De Wolf: ''El Ahmadi meest onderschatte middenvelder''

De Wolf: ''El Ahmadi meest onderschatte middenvelder''

Feyenoord presteert dit seizoen uitstekend in de Eredivisie en vaak wordt Dirk Kuyt genoemd als grootste reden voor dat succes. Ook de namen van Sven van Beek, Simon Gustafson en Eljero Elia vallen vaak, maar John de Wolf ziet een andere steunpilaar.

"Karim El Ahmadi blijft in elke wedstrijd jagen op de tegenstander. Hij blijft duels aangaan en blijft lopen. Met de regen en storm op Woudestein was goed voetbal misschien ook niet mogelijk, maar dan is het fantastisch als je een aanjager als Karim hebt die het elftal op sleeptouw neemt. Hij is de meest onderschatte middenvelder."

"Kuyt was belangrijk voor Feyenoord door voor de zoveelste keer de eerste goal te produceren. Bizar hoe makkelijk hij voetbalde tegen Excelsior." Kramer maakte er drie. ''Ik heb geconcentreerd naar hem zitten kijken. In de lucht is hij fantastisch. De manier waarop hij de 1-3 binnenkopt, oogt misschien makkelijk maar het is in werkelijkheid bizar moeilijk. Er zat zoveel timing en gevoel bij die bal. Hij aait hem, waar anderen de bal hard de andere kant heen koppen.''

Lees meer over
Sven van Beek Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties