Willem II erkent: ''Woudenberg, Sleegers en Manu''

Willem II erkent: ''Woudenberg, Sleegers en Manu''

Willem II heeft deze week contact opgenomen met Feyenoord in de zoektocht naar aanvallende versterking. Technisch directeur Carlos Aalbers bevestigt tegen FOX Sports dat hij met collega Martin van Geel contact heeft gehad.

"Feyenoord is op zoek naar oplossingen voor de eigen spelers en wij vinden vooral aanvallende versterkingen interessant", zegt Aalbers, die daarmee doelt op Elvis Manu. "We hebben naar hem gevraagd. Maar Van Geel wil hem liever verkopen dan verhuren."

Aalbers bevestigt dat ook de namen van Lucas Woudenberg en Joey Sleegers 'zijn gevallen'. "Gezien ons budget ligt onze prioriteit in de aanval. We hebben een beperkt budget en daarin moeten we keuzes maken." Willem II heeft na de vermoedelijk zware blessure van Bruno Andrade nog maar drie aanvallers in de selectie. Andrade viel zaterdag uit tijdens de 3-0 nederlaag van de Tilburgers op bezoek bij Ajax.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties