Dick Advocaat: ''Feyenoord hoeft niet te bellen''

Dick Advocaat: ''Feyenoord hoeft niet te bellen''

Dick Advocaat wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord, zo liet hij tegen het einde van de Champions League-uitzending van de NOS weten. "Ze hoeven mij niet te bellen", aldus Advocaat. "Ik denk dat dat al bekend is bij Feyenoord."

De huidige assistenten Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst zijn de belangrijkste kandidaten om Fred Rutten aan het einde van dit seizoen op te volgen in De Kuip. Afgelopen zondag sloot Bert van Marwijk zichzelf al uit als kandidaat. Hij wil niet meer als coach in Nederland werken. "Ik ben al twee keer trainer van Feyenoord geweest, dus dat vind ik onverstandig", aldus Van Marwijk. "Als een club mij vraagt om te helpen, is dat wat anders, maar niet meer als coach. Ik vind het prima zo."

De 67-jarige Advocaat was voor het laatste werkzaam als bondscoach van Servië, waar hij in november ontslag nam. Hij werkte eerder ook als trainer van onder meer PSV, Glasgow Rangers, AZ, Borussia Mönchengladbach en FC Zenit en als bondscoach van het Nederlands elftal, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea, België en Rusland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties