FC Twente noemt Rutten vakman en zet Castaignos te koop

FC Twente noemt Rutten vakman en zet Castaignos te koop

De afgetreden voorzitter Joop Munsterman is iets te ver doorgeslagen in het adoreren van de club Feyenoord. Waar de Rotterdammers uit een flink financieel dal zijn gekropen, bevindt FC Twente zich nu misschien wel in nog zwaarder weer. De KNVB heeft de club zelfs drie punten in mindering gebracht.

In Enschede zijn ze op zoek naar een nieuwe technisch directeur en in de Grolsch Veste bevestigt men dat Rutten een kandidaat is, al wordt het een moeilijk verhaal om de Feyenoord-coach ook daadwerkelijk vast te leggen. ''Hij is een vakman pur sang'', legt voorzitter Aldo van der Laan in Tubantia uit. ''Maar er zitten veel haken en ogen aan. Zoals het budget dat we te besteden hebben en ik las dat hij nog het liefst op het veld als trainer actief wil zijn.''

Bij FC Twente moeten ze het spelersbudget van 16 miljoen naar 10,5 miljoen euro terugbrengen. De club doet dan ook enkele spelers in de verkoop. Luc Castaignos mag vertrekken. Het jeugdproduct van Feyenoord werd enkele jaren geleden nog voor liefst zes miljoen euro overgenomen van Inter. De talentvolle Kyle Ebecilio, ook afkomstig uit Varkenoord, zou wellicht een leuke optie voor de Rotterdammers kunnen zijn mocht Jordy Clasie vertrekken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties