Koeman bevestigt interesse: ''Ik geloof in Vilhena''

Koeman bevestigt interesse: ''Ik geloof in Vilhena''

Ronald Koeman heeft vrijdag de belangstelling van Southampton voor Tonny Vilhena bevestigd. De middenvelder van Feyenoord wordt al geruime tijd in verband gebracht met the Saints, die rekening houden met een vertrek van Jack Cork naar Swansea City. Volgens Koeman verblijft Cork momenteel in Wales en probeert Swansea de transfer nog deze vrijdag af te ronden.

Wanneer de middenvelder inderdaad vertrekt, is Vilhena een belangrijke kandidaat om hem om te volgen. "Ik ben heel erg geïnteresseerd in hem", gaf Koeman toe. "Vilhena is ongelukkig bij zijn huidige club en wil meer spelen. Hij wil van club wisselen. Ik ken hem, geloof in zijn kwaliteiten en hij is nog jong." Vilhena heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Feyenoord en heeft aangegeven dat hij niet wil bijtekenen, omdat hij nauwelijks in actie komt.

Eerder op de vrijdag liet Fred Rutten al weten dat hij de twintigjarige Vilhena niet wil zien vertrekken. "Hij mag alleen gaan als ik een vervanger heb, anders is het onacceptabel", zei de coach van Feyenoord op de persconferentie. "Ik heb in mijn selectie niet direct een geschikte vervanger, maar we zijn als club altijd voorbereid op een transfer." Naast Vilhena is overigens ook Filip Djuricic, ex-Heerenveen, in beeld bij Koeman.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties