Feyenoord werkt niet mee aan vertrek Mitchell Te Vrede

Feyenoord werkt niet mee aan vertrek Mitchell Te Vrede

Mitchell Te Vrede hoeft niet te hopen op een tussentijds vertrek bij Feyenoord. Diverse clubs uit de eredivisie willen de bankzitter van de Rotterdammers graag tijdelijk of permanent overnemen, maar Feyenoord zal niet meewerken aan een transfer in de winterstop.

Dat bevestigde technisch directeur Martin van Geel zondagmiddag tegenover RTV Rijnmond. Edward Burleson, de belangenbehartiger van Te Vrede, liet afgelopen week nog doorschemeren met de clubleiding om de tafel te willen om netjes te praten over de situatie. Veel hoeft hij dus niet te verwachten van dat onderhoud.

Bij Feyenoord is Colin Kazim-Richards de eerste spits. Van Geel liet eerder al weten dat de kans op een nieuwe aanvalsleider nihil is. Een vertrek van tweede spits Te Vrede is dan ook onbespreekbaar voor de Stadionclub, die verder alleen beschikt over Anass Achahbar voor die positie.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties