''Er zijn twee goede spitsen bij Feyenoord aangeboden''

''Er zijn twee goede spitsen bij Feyenoord aangeboden''

Met de vijftiende plaats in de eredivisie en de uitschakeling in de KNVB-beker neemt de druk op Feyenoord toe. Ook de spitspositie is een discussiepunt. Jan Everse verbaast zich over het gebrek aan daadkracht van Feyenoord tijdens de transferperiode. "Ze wisten al dat Pellè zou vertrekken. Uitermate zwak. De fout ligt niet bij Fred Rutten, maar bij de technisch directeur, Martin van Geel.

"Ik weet uit betrouwbare bron dat deze zomer twee goede spitsen zijn aangeboden bij Feyenoord", zegt Everse. "De eerste is Diafra Sakho uit Senegal. Ik pak zijn paspoortje er even bij: maakte vorig seizoen twintig doelpunten voor FC Metz in de Franse Ligue 2. Hij speelt nu voor West Ham United en scoorde al twee keer in drie wedstrijden in de Premier League."

"De tweede is Stefan Scepovic, een Serviër", vervolgt Everse. "Hij maakte 23 doelpunten voor Sporting Gijón in de Segunda División. Ging naar Celtic voor ruim twee miljoen euro. Die twee spitsen hebben ze niet genomen. Ik vraag me af waarom Feyenoord die gok niet heeft gewaagd. Ze hebben toch voldoende geld binnen uit transfers?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties