'Rancune bij directie vergemakkelijkte transfer Vermeer'

'Rancune bij directie vergemakkelijkte transfer Vermeer'

De transfer van Kenneth Vermeer is er ene die de sentimenten tussen Feyenoord en Ajax weer op scherp zet. Bij de Rotterdammers hielden ze rekening met de reactie van de eigen achterban, maar wat ze in de hoofdstad van de transfer vinden interesseert de Feyenoord-directie totaal niet.

Volgens De Telegraaf leeft er namelijk wat rancune in De Kuip. Het is nooit zo naar buiten toe gecommuniceerd, maar het verlies van enkele talenten aan de Amsterdammers heeft tot grote boosheid geleid. De tweeling Quinten en Jurrien Maduro (C-junioren) maakten zeer tegen de zin van Feyenoord in de overstap naar de aartsrivaal deze zomer.

Feyenoord koos er vervolgens bewust voor om zich niet uit te laten over de jeugdtransfers, schrijft de ochtendkrant. Dat zou namelijk als een rode lap op een stier kunnen werken bij de fanatieke aanhang. Maar met die wetenschap in het achterhoofd is misschien beter te begrijpen waarom Feyenoord weinig bezwaren zag om Vermeer weg te halen.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties