Papierwerk zorgt voor vertraging transfer Janmaat

Papierwerk zorgt voor vertraging transfer Janmaat

Alan Pardew, trainer van Newcastle United, schijnt enig licht op de naderende transfer van Daryl Janmaat naar de Engelse club. De Feyenoord-back staat op het punt een langdurig contract te tekenen, maar zijn komst loopt enige vertraging op.

"De komst van Janmaat is heel dichtbij, maar dat is zo'n beetje wat ik daar over kan zeggen op dit moment", sprak Pardew na afloop van de met 2-1 verloren oefenwedstrijd tegen Oldham Athletic. "Ik ben natuurlijk met de wedstrijd bezig geweest, ik ken niet alle details. Maar we zijn actief op dit moment en dat moeten we ook zijn, omdat we sterker moeten worden dan afgelopen seizoen. Dat staat vast."

De presentatie van Janmaat stond in eerste instantie gepland voor dinsdagmiddag, maar werd verschoven. Naar verwachting wordt de Oranje-international nu woensdag aan pers en publiek voorgesteld in Engeland. De vertraging heeft puur te maken met een administratieve kwestie, weet Sky Sports. Janmaat moet in Newcastle de opvolger worden van Mathieu Debuchy. De Frans international staat op het punt om de overstap naar Arsenal te maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties