Armenteros: 'Er zat genoeg bloed aan mijn handen'

Armenteros: 'Er zat genoeg bloed aan mijn handen'

Samuel Armenteros maakte dinsdagavond tegen Roda JC Kerkrade (1-2) op slag van rust zijn eerste goal in de Eredivisie namens Feyenoord en vierde dat uitbundig. De aanvaller sprong in de puntige hekken voor het uitvak, net als oud-Feyenoorder Mike Obiku dat in het verleden deed.

Met zijn doelpunt bezorgde Armenteros zijn ploeg uiteindelijk drie punten, maar zijn viering zorgde voor twee bebloede handen. De wond was niet heel erg, hij kon na rust gewoon verder spelen. “Er zat genoeg bloed aan mijn handen. Maar ja, de adrenaline, hè”, vertelde hij aan Sp!ts.

Armenteros was heel blij met zijn doelpunt. “Dat geeft mij vertrouwen, al voelde ik de laatste tijd het goede gevoel al terugkomen”, vertelde de van Anderlecht gehuurde aanvaller aan De Telegraaf. “Na een goede start bij Feyenoord heb ik helaas een periode met blessures gehad, met veel voetklachten. Nu voel ik geen pijn meer, waardoor ik van grotere waarde kan zijn voor het elftal.”

Lees meer over
Armenteros
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties