Armenteros kan terug naar Anderlecht

Armenteros kan terug naar Anderlecht

Samuel Armenteros keert volgens het Algemeen Dagblad na dit seizoen terug naar Anderlecht. Feyenoord, dat de 23-jarige Zweed huurt van de Belgische topclub, maakt volgens het medium geen gebruik van de optie tot koop. Een grote verrassing is dat niet.

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck liet in een eerder stadium al weten dat de optie tot koop ‘een paar miljoen euro’ bedraagt. Omdat Armenteros bij Feyenoord nauwelijks speeltijd krijgt is het dan ook niet logisch dat de club uit Rotterdam langer door wil met de aanvaller. In competitieverband stond Armenteros acht keer in de basis, tevens noteerde hij vijf invalbeurten.

Armenteros werd door Feyenoord gezien als een directe versterking en de aanvaller veroverde ook direct een basisplaats; hij profiteerde van een vormdip van Ruben Schaken. Inmiddels heeft Schaken zijn plek terug en zit Armenteros na een aantal slechte optredens op de bank. Dat zat hij in Brussel ook al.

Lees meer over
Armenteros
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties