De Vrij: \'Er gelden andere wetten in Europa\'

De Vrij: \'Er gelden andere wetten in Europa\'

Stefan de Vrij start vanavond weer bij Feyenoord. De verdediger was tegen Ajax nog geschorst, maar hij zal tegen Kuban Krasnodar weer de drager van de aanvoerdersband zijn. Hij hoopt met zijn ploeg een goede uitslag neer te zetten voor de return van volgende week.

De Vrij kent de sportieve belangen bij het duel in Rusland. 'De afgelopen jaren gingen veel spelers van Feyenoord ook zonder het spelen van Europees voetbal vooruit, maar het proces gaat veel sneller als je deze wedstrijden wel kan spelen', zegt de international in het Algemeen Dagblad.

In 2008 wist Feyenoord voor de laatste keer de groepsfase in Europa te bereiken. 'Er gelden gewoon andere wetten in Europa. Dat merkte ik de afgelopen jaren tegen AA Gent en Dinamo Kiev. Ook tijdens het EK met Jong Oranje in Israël en tijdens de interlands met het Nederlands elftal wordt het duidelijk. Die duels maken spelers beter. Het is voor de club, de fans en de selectie gewoon heel belangrijk dat wij de groepsfase halen.

Lees meer over
Stefan de Vrij Kuban
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties