De Vrij deelt persoonlijke doelstelling: \'Constanter worden\'

De Vrij deelt persoonlijke doelstelling: \'Constanter worden\'

Stefan de Vrij kijkt tevreden terug op het trainingskamp dat Feyenoord belegde in Ermelo. 'We zijn beter geworden. Het was een goede trainingsweek waarin we hard hebben gewerkt', zei de aanvoerder tegenover RTV Rijnmond. De international won vandaag met zijn ploeg het oefenduel van ASWH (0-5) en hij kan zodoende direct vooruitkijken op de tweede fase van de voorbereiding waarin de betaald voetbalverenigingen de tegenstanders zullen zijn.

'We hebben vandaag gewoon ons ding gedaan en gewonnen. De aspecten waarop we hebben getraind wilden we terugzien. Sommige dingen gingen goed, de andere minder. We wilden een hoog tempo hanteren, vroeg druk zetten, domineren en veel doelpunten scoren. Het veld was stroef, dat maakte het wel moeilijker', concludeerde De Vrij na afloop van het duel in Hendrik-Ido-Ambacht.

De verdediger heeft zichzelf ook al persoonlijke doelstellingen opgelegd. 'Ik moet komend seizoen constanter worden in mijn spel en nog vaker een hoger niveau halen. Dat heb ik vorig seizoen niet altijd gedaan en dat is dus nog voor verbetering vatbaar.'

Lees meer over
Stefan de Vrij ASWH
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties