Kum: 'Heel leuk om Lex en Wes te treffen'

dinsdag 18 december 2012 14:39 10.492 keer bekeken 30 reacties Pro Shots Bron: SCHeerenveen.nl

Christian Kum, verdediger van sc Heerenveen, staat woensdag voor een weerzien met twee goede voetbalvrienden. Met de Friese club treft hij Feyenoord in de KNVB Beker. Bij de Rotterdammers spelen Lex Immers en Wesley Verhoek.

Kum speelde in het verleden bij ADO Den Haag verschillende seizoenen samen met de twee voetballers. "We zijn goede vrienden. Ik heb nog altijd veel contact met ze. Over deze bekerwedstrijd hebben we het eigenlijk nog niet met elkaar gehad, maar dat zal straks wel komen", blikt Kum vooruit op de officiële website van sc Heerenveen.

"We gaan elkaar zeker berichtjes sturen als we weten of we spelen. Als ik centraal in de verdediging kom te spelen, zal ik waarschijnlijk te maken krijgen met 'Lex' en op de backpositie met 'Wes'. Ik vind het heel leuk om ze te treffen. Tegen Feyenoord spelen vind ik sowieso speciaal, omdat ik bij die club in de jeugd gespeeld heb."

Kum kijk uit naar het bekertreffen. "Bij ADO leefde de beker minder dan hier bij sc Heerenveen. We kwamen met ADO namelijk nooit zo ver in het toernooi. Wat dat betreft voelt zo’n achtste finale al heel wat, haha. Nu willen we natuurlijk ook door. Zeker omdat het in de competitie minder gaat, willen we het in de beker laten zien."

"Ik denk dat het zeker mogelijk is om met sc Heerenveen woensdag door te gaan naar de kwartfinale. Feyenoord is een goede ploeg, maar ik verwacht dat we het hen lastig gaan maken. Ik zie niet echt een favoriet in deze wedstrijd. Ik denk dat onze kansen fifty-fifty zijn", besluit de verdediger op het digitale thuis van zijn club.
 

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 224 mensen actief, waarvan 107 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved