Van Geel verwacht geen nieuwe spits meer

Van Geel verwacht geen nieuwe spits meer

Feyenoord haalt deze zomer zo goed als zeker geen nieuwe spits meer. Dat zegt technisch directeur Martin van Geel tegen NUsport.

“We hebben gistermiddag uitgebreid scoutingoverleg gehad en daarbij is geen enkele spits die te huur of transfervrij is onbesproken gebleven”, aldus Van Geel. “We zijn toen met z’n allen tot de conclusie gekomen dat geen van de financieel haalbare spitsen een toegevoegde waarde voor Feyenoord kan zijn. Ik denk dat het daarom de kant op gaat dat we helemaal niemand halen. Alleen als er tijdens de laatste dagen van de transfermarkt héél verrassende dingen gebeuren, komt er nog een spits bij.”

Guidetti

De fans kunnen een terugkeer van John Guidetti, die bij Manchester City herstelt van een zenuwontsteking, uit hun hoofd zetten. “Ik heb altijd gezegd dat de kans dat John terugkomt nihil is en dat blijf ik zeggen”, aldus Van Geel. “Hij is voorlopig nog niet fit. En als hij dat wel was geweest, was hij voor ons onhaalbaar geweest. Dan hadden we de concurrentie van andere belangstellende clubs nooit kunnen winnen.”

Van Geel gaat ervan uit dat trainer Ronald Koeman het zeker tot de winterstop moet doen met de huidige selectie. “Als er geen spits meer komt – en nogmaals: die kans is heel groot – dan moeten Guyon Fernandez, Lex Immers, Anass Achahbar en Mitchell Te Vrede bij Feyenoord voor de doelpunten gaan zorgen. Zij krijgen van ons het volste vertrouwen.”

Schaken

Van Geel is content dat Ruben Schaken zijn contract tot medio 2015 gaat verlengen. "Ik ben zeer verheugd en Ronald ook. Ruben heeft het verdiend. Hij zat heel laag qua salaris. Dit was het juiste moment om hem een nieuw contact aan te bieden, ook door buitenlandse interesse, waardoor er wat druk op kwam te staan.”

Lees meer over
Anass Achahbar Lex Immers Spits schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties