Feyenoord - RKC Waalwijk begint om 18.45 uur

Feyenoord - RKC Waalwijk begint om 18.45 uur

De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk is definitief vastgesteld op zaterdag 18 februari om 18.45 uur. Het eredivisieduel stond oorspronkelijk op zondagmiddag 19 februari gepland, maar werd door de KNVB verplaatst naar de avond ervoor met een aanvangstijdstip van 20.45 uur. Feyenoord diende bezwaar in bij de voetbalbond tegen deze beslissing, onder meer omdat de wedstrijd tegen RKC al maanden geleden was aangemerkt als gratis te bezoeken door leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes.

Reeds duizenden kinderen hadden zich voor dit duel aangemeld. Feyenoord achtte het ondoenlijk deze duizenden veelal jonge kinderen op zaterdagavond te ontvangen, zeker indien het duel pas om 20.45 uur zou beginnen. Feyenoord vroeg de KNVB daarom het besluit tot verplaatsing te heroverwegen, zodat ook de jongste Feyenoord-supporters massaal aanwezig konden zijn in De Kuip. De club heeft de bond gevraagd om, indien het opnieuw op zondagmiddag vaststellen niet mogelijk is, dan de wedstrijd tegen RKC in elk geval vroeger en wel om 18.45 uur te laten aanvangen. De KNVB heeft nu gehoor gegeven aan dit laatste verzoek, wat betekent dat de wedstrijd tegen RKC definitief om 18.45 begint.

Lees meer over
RKC Waalwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties