Guidetti scoort voor Jong Zweden

De nieuwe spits van Feyenoord, John Guidetti, heeft vanavond gescoord voor Jong Zweden in het met 4-0 gewonnen thuisduel tegen de leeftijdsgenoten uit Litouwen. De jonge Zweedse spits benutte in de eerste helft een makkelijk gegeven strafschop en zette zijn elftal zo op het goede spoor. Halverwege de tweede helft werd de Feyenoorder, die woensdag aansluit bij de trainingen in Rotterdam, vervangen door Samuel Armenteros van Heracles Almelo.

De kersverse aanwinst van de stadionclub toonde aan balvast, groot en sterk te zijn. De meest in het oog springende speler was echter zijn aanvalspartner Rasmus Jönsson, die twee doelpunten voor z'n rekening nam. Samuel Armenteros maakte de overige treffer van de zeer eenzijdige wedstrijd, kort nadat hij in het veld was gekomen voor Guidetti.