'VVV tevergeefs naar De Kuip voor Vlemmings'

'VVV tevergeefs naar De Kuip voor Vlemmings'

Behalve Theo Bos lijkt ook Leon Vlemmings in de running voor het hoofdtrainerschap van VVV-Venlo. Volgens Voetbal International meldden de Venlonaren zich niet lang na het ontslag van trainer Jan van Dijk al in Rotterdam om zich bij Vlemmings te melden. Die wees een eerste aanbieding van de Limburgse club echter af, zo laat hij weten.

Hij ziet een overstap van De Kuip naar De Koel op dit moment nog niet zitten. “Dat heeft vooral te maken met het moment en met mijn werkzaamheden bij Feyenoord”, laat de rechterhand van Mario Been weten. VVV ontkent dat voormalig Vitesse-trainer Bos reeds benaderd is voor de opvolging van Van Dijk. Of hij überhaupt in beeld is, wordt echter nog niet geheel duidelijk.

Ook de namen van Sef Vergoossen en Erwin Koeman zijn langsgekomen. Vergoossen sloot echter uit dat hij nog ergens als oefenmeester zal beginnen, terwijl Koeman nog niet benaderd zegt te zijn. “Maar VVV mag me best bellen, ik sta overal voor open. Het is wel zo dat ik altijd heb gezegd dat ik pas in het nieuwe seizoen weer aan de slag wil, en in principe is dat nog steeds zo. Maar in de voetballerij kan alles elke dagen veranderen, dus we zullen zien.”

Lees meer over
Vlemmings
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties