Bahia: 'Brazilië wint met 2-0 van Oranje'

Bahia: 'Brazilië wint met 2-0 van Oranje'

Als we Feyenoord-verdediger André Bahia mogen geloven dan ligt Nederland aanstaande vrijdag uit het toernooi. Volgens de geboren Braziliaan wordt het 2-0 voor zijn landgenoten. "Wij winnen vrijdag met 2-0 van jullie."

De centrum verdediger heeft de wedstrijd al helemaal uitgedacht. "Het wordt een mooie wedstrijd voor Oranje, maar wij winnen. Robinho en Luis Fabiano maken de doelpunten", zegt Bahia tegenover NUsport.

"Brazilië kan nog veel beter dan dat ze tot nu toe hebben laten zien. Vooral Kaká en de andere middenvelders. Ik geloof in Brazilië. Wij halen de finale, let maar op," ging hij verder.

De enige positie die volgens Bahia wel is voor problemen zou kunnen gaan zorgen, is achterin bij linksback Bastos. "Bastos kan goed voetballen, maar hij is geen echte verdediger. Bij Olympique Lyon speelt hij altijd linksbuiten. Eigenlijk valt hij daar alleen maar aan."

"Nu moet hij ook verdedigen en dat kan hij niet zo goed. Gelukkig heeft hij met Maicon, Lucio en Juan heel sterke verdedigers naast zich. En we hebben ook nog een geweldige keeper, hè. Reken er maar niet op dat jullie de halve finale halen."

Lees meer over
Oranje Bahia Brazilië
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties