Trauner: "Het was nog veel mooier om te zien hoe blij iedereen was"

In een wedstrijd waar Arne Slot afscheid nam van Het Legioen, wist Gernot Trauner zijn eerste doelpunt te maken in het shirt van de Rotterdammers. De aanvoerder van Feyenoord liet eerder deze week al weten erg te hopen op het moment van zijn eerste doelpunt en dat is nu aan het einde van zijn derde seizoen dus gelukt.

"Het stoorde me wel, dus ik hoopte echt te scoren voor Feyenoord", vertelt de aanvoerder direct na afloop tegenover ESPN. "Nu is het eindelijk gelukt en ik ben heel blij dat ik het team hiermee kon helpen. Het was nog veel mooier om te zien hoe blij iedereen was dat ik had gescoord. Ik ben heel erg blij."

Trauner zag ook een terechte overwinning voor zijn ploeg. "We begonnen wel goed en zaten goed in de wedstrijd. Daarna namen we de snelheid uit de wedstrijd en ik denk dat het Excelsior energie gaf. We maakten ook kleine fouten, maar over de hele wedstrijd waren wij het betere team. Het is verdiend dat wij gewonnen hebben."

Na afloop van de wedstrijd krijgt Slot een groot afscheid. Trauner is zijn trainer dankbaar. "Iedereen gaat hem missen. Wat hij de laatste drie jaar voor ons, de club en de stad heeft betekend, is geweldig. Het betekent heel veel voor Feyenoord en we hebben grote stappen gemaakt. Ik wens hem het beste. Ik zal hem herinneren als een geweldig persoon en een kenner van het voetbal. Hij heeft altijd een goede oplossing en we hebben heel veel van hem geleerd."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties