#TT | Feyenoord scout in Griekenland naar opvolger Hancko

#TT | Feyenoord scout in Griekenland naar opvolger Hancko

De kans dat David Hancko aankomende zomer een transfer gaat maken bij Feyenoord is groot. De Slowaak was ook tijdens De Klassieker tegen Ajax weer een van de uitblinkers bij Feyenoord. Paris Saint-Germain FC informeerde afgelopen winter al bij de Rotterdammers en de scouting oriënteert alvast naar een mogelijke opvolger.

Sporttime weet maandagavond te melden dat Feyenoord Konstantinos Koulierakis nadrukkelijk volgt. Scouts van de stadionclub reizen af naar Griekenland om de twintigjarige centrale verdediger met een marktwaarde van zes miljoen euro live aan het werk te zien. De linkspoot staat tot medio 2026 onder contract en de verwachtingen zijn dat PAOK Saloniki aast op een transfersom van rond de tien miljoen euro.

Niet alleen Feyenoord is van mening dat de 20-jarige Koulierakis beschikt over een interessant profiel. Borussia Dortmund, AC Milan, Benfica en Ajax werden in 2022 in verband gebracht met de Griek, die vijf interlands speelde voor het nationale elftal. Op dit moment is er alleen interesse van Eintracht Frankfurt en de Rotterdamse club bekend voor de 1.88 meter lange verdediger.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties