'Onderhandelingen Feyenoord over Rodríguez in vergevorderd stadium'

'Onderhandelingen Feyenoord over Rodríguez in vergevorderd stadium'

Feyenoord is dichtbij de komst van Luciano Rodríguez. De Rotterdammers maken grote vorderingen in de onderhandelingen met Liverpool Montevideo. Volgens 1908.nl lijkt het erop dat de stadionclub de concurrentiestrijd met River Plate gaat winnen.

Feyenoord heeft meerdere concrete aanbiedingen gedaan om de talentvolle buitenspeler los te weken bij de club uit Uruguay. Hoewel er nog enkele obstakels te overwinnen zijn, lijkt de mogelijke komst van Rodríguez op dit moment dichterbij dan ooit.

De komst van Rodríguez moet formeel zijn afgerond vóór donderdag 23:59 uur. Het gaat om een definitieve transfer, en de geluiden uit buitenlandse media dat Feyenoord de aanvaller nog eerst een halfjaar zal stallen bij Liverpool Montevideo is voor de Rotterdammers geen optie.

Rodríguez moet de aanvallende versterking worden waar Arne Slot al maanden op hoopt. De trainer heeft altijd aangegeven te hopen op een buitenspeler die in een één-op-één situatie kan domineren en uit het niets een doelpunt kan maken. Volgens de scouting voldoet Rodríguez aan de voorwaarden om in De Kuip uit te groeien tot een dergelijke speler.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties