Te Kloese bevestigt aan Hans Kraay jr: ''Feyenoord bezig met Rodríguez''

Te Kloese bevestigt aan Hans Kraay jr: ''Feyenoord bezig met Rodríguez''

Feyenoord is hard bezig met de komst van Luciano Rodríguez. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft de hardnekkige geruchten die rondgaan over de aanvaller bevestigd aan Hans Kraay jr. De 20-jarige buitenspeler moet de komende dagen de ploeg van trainer Arne Slot komen versterken.

''Het is met name een rechtsbuiten, die ook in de spits uit de voeten kan'', vertelt Slot over de kwaliteiten van Rodríguez nadat hij werd geconfronteerd met de bevestiging van Te Kloese. ''Het is ook een speler die een geweldige traptechniek heeft bij standaardsituaties. Het is een speler die uit het niets een goal kan maken. Is dat wat ik zoek? Meerdere wapens om tot een goal te komen na een vlotlopende aanval, dat zou wel prettig zijn, ja!''

Slot kan geen details geven over de huidige status rondom de mogelijke komst van Rodríguez ''Ik focus me vooral op het elftal, wat ik moet voorbereiden. Ik heb twee maanden geleden aangegeven wat voor type spelers wij nodig hebben om de volgende stap te zetten als club. Dan is het vervolgens aan Dennis en de scouting om daarvoor iemand te vinden die aan dat profiel voldoet. Ik denk dat iedereen die mij de afgelopen maanden heeft horen praten, weet waar ik naar op zoek ben. Dat is eigenlijk ook weer de analyse van vandaag.''

De twintigjarige Rodríguez staat tot medio 2027 onder contract bij Liverpool FC Montevideo. Bij de club uit Uruguay heeft de buitenspeler een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro weten op te bouwen. De rechtspoot staat naast Feyenoord ook in de belangstelling van River Plate, en SL Benfica heeft geïnformeerd naar de vraagprijs. Rodríguez heeft in 85 officiële wedstrijden zestien treffers weten te maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties