'Feyenoord werkt aan de komst van aanvaller Rodríguez'

'Feyenoord werkt aan de komst van aanvaller Rodríguez'

Luciano Rodríguez moet de aanval van Feyenoord versterken. De Rotterdammers hebben zich gemeld in Uruguay om een overstap te bespreken. Volgens journalist Germán García Grova heeft de stadionclub al een formeel bod uitgebracht op de 20-jarige buitenspeler, die ook als spits uit de voeten kan.

Rodríguez staat tot medio 2027 onder contract bij Liverpool FC Montevideo. Feyenoord heeft een eerste bod ingediend voor de rechtspoot van tien miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen naar veertien miljoen euro.

Of Liverpool FC Montevideo akkoord gaat met het eerste bod van Feyenoord is nog even afwachten. Volgens de journalist van het doorgaans betrouwbare TyC Sports verlangt de koploper in de Primera Division Uruguay echter een bedrag van vijftien miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten.

Carrière begon bij CA Progreso
Rodríguez doorliep de jeugdopleiding van CA Progreso, de club waar hij op zeventienjarige leeftijd in 2020 zijn debuut maakte in het eerste elftal. Na 51 wedstrijden in het eerste elftal, maakte de aanvaller in 2023 de overstap naar Liverpool Montevideo.

In de 85 officiële wedstrijden die hij tot nu toe heeft gespeeld, heeft hij zestien doelpunten gescoord. Hiervan maakte hij er negen als speler voor Liverpool Montevideo. Bovendien heeft hij in totaal ook nog eens acht assists gegeven.

Arne Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt de selectie dolgraag te willen versterken met een aanvaller en/of een verdediger. Het Algemeen Dagblad bevestigde woensdag dat de Rotterdammers momenteel de markt aan het aftasten zijn. Als verdediger versterking wordt Neco Williams nadrukkelijk genoemd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties