'Williams staat open voor een avontuur in De Kuip'

'Williams staat open voor een avontuur in De Kuip'

Neco Williams ziet een tijdelijke overstap naar Feyenoord zitten. De 22-jarige verdediger van Nottingham Forest is door tussenpersonen onder de aandacht gebracht bij de Rotterdammers. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De krant voegt hieraan toe dat de stadionclub op dit moment nog niet concreet in de markt is voor de international van Wales.

Feyenoord heeft namelijk niet alleen rechtsback Williams op het lijstje staan. Trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese tasten momenteel de markt af op zoek naar versterking. Daarbij wordt vooral gekeken naar een extra rechtsback en/of een vleugelaanvaller. De naam van Williams wordt genoemd en zou later in de transferperiode een serieuze optie kunnen worden voor Feyenoord.

Williams staat mede vanwege het EK van aankomende zomer open voor Feyenoord. De rechtsback met een marktwaarde van zeventien miljoen euro komt bij de Engelse club amper aan spelen toe en wil in beeld blijven voor een definitieve uitverkiezing in de EK-selectie van Wales. Het land moet zich via de play-offs nog wel definitief plaatsen, Finland is de tegenstander.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties