'Feyenoord meldt zich bij Nottingham Forest voor verdediger'

'Feyenoord meldt zich bij Nottingham Forest voor verdediger'

Neco Williams moet de overstap maken naar Feyenoord. De talentvolle verdediger van Nottingham Forest staat in de belangstelling van de Rotterdamse club en heeft zich inmiddels gemeld bij de Engelsen om een overstap te bespreken. Dit meldt 1908.nl

Feyenoord hoopt de 22-jarige rechtsback op huurbasis over te nemen van Nottingham Forest. Williams heeft in de Premier League nog geen vaste basisplaats weten te bemachtigen en kwam voornamelijk als invaller binnen de lijnen. Met concurrenten als Gonzalo Montiel en Ola Aina hoeft de voormalige jeugdspeler van Liverpool ook niet te rekenen op veel speelminuten op het hoogste niveau.

Williams kwam dit seizoen in de Premier League tot 428 minuten in elf duels. Feyenoord ziet hierdoor mogelijkheden om de talentvolle Welshman te overtuigen voor een overstap naar De Kuip. De verwachtingen zijn dat de rechtsback, met een geschatte marktwaarde van zeventien miljoen euro, perfect past in het offensieve speelsysteem van trainer Arne Slot.

In Engeland heeft Williams een contract dat loopt tot medio 2026 en wordt door Feyenoord gezien als een haalbare optie. Daarnaast is het ook een speler die interessant kan zijn voor de toekomst. De international van Wales heeft dusdanig een goed profiel dat een definitieve transfer in de zomer niet wordt uitgesloten, maar eerst moet een huurconstructie tot stand komen tussen de betrokken partijen.

Arne Slot
Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt te hopen op extra versterking. De trainer hoopt op een buitenspeler en gaf recent aan dat een extra verdediger geen overbodige luxe is. ''Kijk even naar de achterste linie. Daar hebben we zeven spelers voor vier plekken, en twee van de zeven zijn met regelmaat niet beschikbaar'', doelt de trainer op Bart Nieuwkoop en Gernot Trauner. ''Ik ben de medische staf al heel dankbaar dat ze ervoor hebben gezorgd dat Hancko, Hartman en Geertruida elke week beschikbaar zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties