'Geertruida heeft contractvoorstel van PSG op zak'

'Geertruida heeft contractvoorstel van PSG op zak'

Lutsharel Geertruida weet wat hij kan gaan verdienen bij Paris Saint-Germain FC. De verdediger van Feyenoord heeft een contractvoorstel op zak van de Franse topclub. L'Équipe bevestigt de interesse in Geertruida, maar geeft ook aan dat er meerdere opties zijn om de vacature in de verdediging in te vullen.

PSG had Leny Yoro van Lille OSC aangemerkt als toptarget. De talentvolle verdediger lijkt echter voor een overgang naar Real Madrid te kiezen. De Fransen moeten daardoor doorschakelen en hebben naast Geertruida ook Milan Skriniar aangemerkt als mogelijke versterking. Sportief directeur Luís Campos heeft dus meerdere opties in het vizier.

De interesse van PSG in Geertruida werd afgelopen week door onder meer journalist Fabrizio Romano naar buiten gebracht. Nu bevestigt L'Équipe dat de geboren Rotterdammer in het vizier staat van de kampioen van de Ligue 1. Trainer Luis Enrique heeft de lijst met potentiële aanwinsten, waar ook Geertruida op staat, inmiddels goedgekeurd.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties