AD: Engelse topclubs jagen op Geertruida

AD: Engelse topclubs jagen op Geertruida

Lutsharel Geertruida lijkt zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld te hebben. De verdediger staat in de belangstelling van diverse topclubs uit het buitenland. Het Algemeen Dagblad bevestigt de interesse en meldt dat Engelse topclubs jagen op de handtekening van de 23-jarige Rotterdammer.

''Geertruida staat op de radar van clubs in Duitsland, Frankrijk en vooral Engeland. Bij Feyenoord is nog geen officieel bod binnengekomen'', schrijft Feyenoord-watcher Mikos Gouka in een update. Liverpool, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United worden als clubs genoemd die naar verwachting zich spoedig gaan melden in De Kuip.

Feyenoord houdt geen rekening met Geertruida voor het nieuwe seizoen. Tijdens de gesprekken met Brian Priske is duidelijk gemaakt dat de beoogde opvolger van Arne Slot geen rekening hoeft te houden met de verdediger. De verwachtingen zijn dat na het EK er meer duidelijkheid gaat komen over zijn toekomstige club. De rechtspoot wil zich eerst focussen op het eindtoernooi en daarna een keuze maken.

Dat Feyenoord zaken wil doen deze zomer is helder. De Rotterdammer beschikt namelijk over een contract dat loopt tot medio 2025. Het is voor algemeen directeur Dennis te Kloese daarom een uitgelezen kans om flink winst te maken op de speler die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding. Geertruida heeft een geschatte marktwaarde van meer dan dertig miljoen euro.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties