'Feyenoord ontvangt vandaag aanbieding voor Dilrosun'

'Feyenoord ontvangt vandaag aanbieding voor Dilrosun'

Feyenoord heeft opnieuw een aanbieding ontvangen voor Javairô Dilrosun. De Rotterdammers hebben op zondag een voorstel ontvangen van de Franse club FC Lorient. Dit meldt 1908.nl.

Het is niet duidelijk of Feyenoord nu wel openstaat voor een vertrek van Dilrosun. De buitenspeler stond eerder in de belangstelling van Lecce en Hellas Verona, maar toen werd er geen akkoord bereikt. Ondertussen is de vleugelaanvaller de afgelopen twee wedstrijden gepasseerd voor een basisplaats omdat Arne Slot de voorkeur gaf aan Bart Nieuwkoop. Tegen FC Twente viel Dilrosun zondagmiddag direct na rust in, maar wist hij geen direct gevaar te creëren.

Dilrosun heeft tijdens deze transferwindow meerdere keren aangegeven zich goed op zijn plek te voelen bij Feyenoord en voor zijn kans te willen vechten in Rotterdam. "Op de trainingen zie je wel dat de trainer je vertrouwen geeft. In deze periode is er denk ik wel altijd interesse in spelers, zeker omdat ik ook minder heb gespeeld komen clubs wel piepen wat er aan de hand is. Om eerlijk te zijn ben ik daar niet echt mee bezig en op dit moment heb ik mijn focus op het goed trainen", vertelde de aanvaller onlangs tegenover RTV Rijnmond.

Volgens eerdere berichtgeving wil Dennis te Kloese een fors deel van de betaalde vier miljoen euro terugzien. Bij een mogelijk vertrek wil de clubleiding van Feyenoord dus de garantie zien meerdere miljoenen te ontvangen. Mogelijk kan dit ook op huurbasis met een (verplichte) optie tot koop. Dilrosun speelde dit seizoen elf officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij eenmaal wist te scoren en een assist heeft geleverd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties