'Feyenoord weigert bod van Hellas Verona op Dilrosun'

'Feyenoord weigert bod van Hellas Verona op Dilrosun'

Hellas Verona is concreet in de markt voor Javairô Dilrosun en de nummer achttien van de Serie A heeft zelfs al een eerste bod uitgebracht, maar volgens 1908.nl gaat Feyenoord nog niet direct akkoord. Het openingsbod uit Italië kwam namelijk niet in de buurt van het bedrag dat de Rotterdammers verlangen.

Feyenoord verlangt naar een vast bedrag van meerdere miljoenen, maar daar kon Hellas Verona nog niet aan voldoen. De club uit Italië heeft deze transferperiode bijna twintig miljoen euro bijgeschreven, nadat aanvaller Cyriel Ngonge vertrok naar Napoli. Dilrosun wordt dus gezien als een geschikte vervanger, maar dan zullen er wel meer miljoenen overgeschreven moeten worden naar Rotterdam.

Dilrosun zijn focus ligt momenteel nog volledig bij Feyenoord en hij trainde vrijdagmiddag ook gewoon mee met de Rotterdammers in voorbereiding op het duel tegen Vitesse. Volgens Transfermarkt.nl heeft de 25-jarige aanvaller een marktwaarde van ongeveer vier miljoen euro, hetzelfde bedrag als waarvoor hij overkwam naar Rotterdam.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties