'Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord'

'Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord'

Atlético Madrid heeft een openingsbod neergelegd bij Feyenoord voor David Hancko. De Spanjaarden zijn overtuigd geraakt van de centrale verdediger van de Rotterdammers en willen de Slowaak toevoegen aan de selectie, meldt 1908.nl.

De kans dat Hancko op korte termijn daadwerkelijk gaat vertrekken bij Feyenoord is niet heel groot. De Spanjaarden zagen het eerste bod van twintig miljoen euro exclusief bonussen direct van tafel worden geveegd door algemeen directeur Dennis te Kloese. De verwachting is wel dat Atlético Madrid niet opgeeft en zich opnieuw gaat melden.

Hancko heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen België, en dat is de reden dat Atlético Madrid nu gas wil geven. De Feyenoorder was een van de uitblinkers tijdens het eerste EK-duel van Slowakije in Duitsland. De Spanjaarden moeten het volgende wel bod aanzienlijk verhogen om Feyenoord te overtuigen.

Feyenoord hoopt de Slowaak het liefst te behouden voor het nieuwe seizoen. Hij heeft een doorlopend contract tot medio 2028, dus er is allesbehalve haast om Hancko te verkopen. De 26-jarige verdediger heeft een geschatte transferwaarde van 35 miljoen euro, en voor minder gaat hij zeker niet vertrekken deze transferwindow.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties