'Hancko groot transferdoelwit voor Atlético Madrid'

'Hancko groot transferdoelwit voor Atlético Madrid'

David Hancko staat in de belangstelling van Atletico Madrid. Dit meldt de Spaanse sportkrant Marca zondagochtend. Voor de club uit de La Liga is de Slowaak het grote transferdoelwit van deze zomer en moet de vervanger worden van Mario Hermoso.

Hermoso loopt uit zijn contract bij Atlético Madrid en zal transfervrij vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Mede door zijn aanvallende bijdragen in het spel van Feyenoord heeft Hancko een vergelijkbaar profiel met de 28-jarige Spanjaard. Zodra de komst van Robin Le Normand is afgerond, wil Atlético doorpakken met de komst van de Feyenoorder.

Goede linksbenige centrale verdedigers zijn schaars en dus kan Feyenoord hoog inzetten met de vraagprijs. Atlético Madrid is zeer te spreken over de fitheid van Hancko. De Slowaak miste namelijk geen minuut bij Feyenoord afgelopen seizoen en wordt daardoor als een betrouwbare kracht gezien. Ook de multifunctionaliteit van Hancko is de scouting opgevallen. In het laatste deel van de competitie, en bij het nationale elftal, kwam de Feyenoorder ook heel goed uit de voeten als linksback.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties