'Atlético geeft Hancko niet op; Geertruida gelinkt aan Tottenham'

'Atlético geeft Hancko niet op; Geertruida gelinkt aan Tottenham'

Feyenoord kan een nieuw bod verwachten van Atlético Madrid. De Spanjaarden willen David Hancko vroeg in de voorbereiding toevoegen aan de selectie en gaan spoedig opnieuw onderhandelen over een transfersom. Dit meldt Marca.

Atlético Madrid gaat zich wederom melden bij Feyenoord wanneer Slowakije is uitgeschakeld op het EK in Duitsland. Hancko maakt een uitstekende indruk op het eindtoernooi en dat heeft de club met trainer Diego Simeone aan het roer doen overtuigen.

Feyenoord hanteert een vraagprijs van tussen de 35 en 40 miljoen euro. Het openingsbod van Atlético Madrid van twintig miljoen euro is direct van tafel geveegd door algemeen directeur Dennis te Kloese. Het weerhoudt de club uit de La Liga er niet van om zich opnieuw te melden in De Kuip.

Geertruida
Naast Hancko zijn er de laatste dagen ook volop ontwikkelingen rondom Lutsharel Geertruida. De rechtsback gaat deze zomer vertrekken uit De Kuip. Het is momenteel alleen nog de vraag welke club de komende weken gaat toehappen. Arsenal en Tottenham Hotspur worden nu ook nadrukkelijk genoemd in de Engelse pers.

Tottenham Hotspur ligt volgens Mirror Sport momenteel op 'pole position' voor Geertruida. De verwachtingen zijn dat een bedrag van 25 miljoen pond voldoende moet zijn om de rechtsback los te weken uit De Kuip. Net als PSG heeft ook de club uit Londen de verdediger van Feyenoord al een contractvoorstel gedaan.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties