'Atlético Madrid struikelt over hoge vraagprijs voor Hancko'

'Atlético Madrid struikelt over hoge vraagprijs voor Hancko'

Het heeft er alle schijn van dat David Hancko gewoon bij Feyenoord blijft. De Rotterdammers mikken op een bedrag van minimaal veertig miljoen euro en dat is tot op heden te gortig gebleken voor diverse clubs. Atlético Madrid wil de Slowaakse verdediger dolgraag toevoegen aan de selectie, maar de verwachtingen zijn niet dat de Spanjaarden aan de financiële voorwaarden van Feyenoord kunnen of willen voldoen.

Marca wist zondagmiddag te melden dat Hancko de volgende grote transfertarget gaat worden voor Atlético Madrid. De betrouwbare journalist Matte Moretto bevestigt de interesse, maar vult aan dat er momenteel geen onderhandelingen plaatsvinden en dat de directie van de Spanjaarden nog in de aftastende fase zit. Hancko is wel een target en komt als een van de opties naar voren. Ook Aymeric Laporte en Jeison Murillo worden genoemd om de vacature in te vullen.

Atlético Madrid wil, nadat het de transfer van Robin Le Normand volledig heeft afgerond, de volgende centrale verdediger binnenhalen. Moretto verwacht dat een deal met Feyenoord gezien de vraagprijs een lastige klus gaat worden voor Atlético Madrid. Eerder werd Hancko al te duur bevonden door PSG. Na een gesprek met algemeen directeur Dennis te Kloese kwamen de Fransen erachter dat Hancko niet voor een fooi is los te weken uit De Kuip.

Hancko staat zelf ook niet te springen op een vertrek uit De Kuip. De 26-jarige verdediger heeft een doorlopend contract tot 2028 en heeft aangegeven Feyenoord alleen te willen verlaten voor de absolute top. Hancko voelt zich thuis in Nederland en is een vaste waarde in het elftal van de stadionclub. Daarnaast is het spelen in de Champions League voor Hancko een droom. Zijn transferwaarde wordt ingeschat op een bedrag van 35 miljoen euro. Feyenoord wil dus minimaal vijf miljoen euro meer vangen.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties