Zorgen om Stengs na harde overtreding Peersman

Zorgen om Stengs na harde overtreding Peersman

Het uitvallen van Calvin Stengs is een grote smet op de zege van Feyenoord. De Rotterdammers versloegen FC Groningen in De Kuip en hebben zich daardoor weten te plaatsen voor de finale van de TOTO KNVB Beker. Het is echter wel de vraag of Stengs dan weer inzetbaar is voor Feyenoord.

Stengs ging donderdagavond namelijk huilend van het veld na een schandalige overtreding van Marvin Peersman. Scheidsrechter Danny Makkelie bestrafte de actie met slechts een gele kaart, waar rood ook op zijn plaats had geweest. Peersman had de knie van Stengs in een schaar, en gezien de reactie van de middenvelder zelf moet de Rotterdamse club vrezen voor een lange afwezigheid.

Voor Feyenoord zit het qua blessures de laatste weken niet mee. Vandaag werd ook bekend dat Alireza Jahanbakhsh voorlopig niet inzetbaar is vanwege een liesblessure. Quilindschy Hartman wordt tegen PSV wel weer terugverwacht bij de Rotterdammers. De verdediger ontbrak tegen FC Groningen vanwege griep. Daarnaast was Bart Nieuwkoop een twijfelgeval, maar hij kon toch in actie komen.

ghihwkewiaaam0
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties