''Laten we alsjeblieft hopen dat het deze jongen bespaard blijft''

''Laten we alsjeblieft hopen dat het deze jongen bespaard blijft''

Het aantal spelers bij Feyenoord met een blessure is weer toegenomen. Calvin Stengs viel in de slotfase geblesseerd uit door een vrij bizarre overtreding, waardoor hij met een brancard van het veld getild moest worden. Ook Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh, Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël kampen met een blessure. Trainer Arne Slot leeft nu vooral mee met Stengs, die in het verleden al eens moest herstellen van een zware knieblessure.

''Dat is verschrikkelijk om te zien, we hebben net naar de tackle zitten kijken. Je houdt je hart vast, dat hij nu pijn heeft is helder'', vertelt Slot in gesprek met ESPN. ''De exacte diagnose, die kunnen we nog niet stellen. Dat is iets wat de komende dagen moet gebeuren. Of ik vrees voor het ergste? Daar hou je wel rekening mee. Laten we alsjeblieft hopen dat het deze jongen bespaard blijft, want hij is nu al goed voor ons. Ik heb ook met Calvin gewerkt voor zijn blessure en toen was hij echt belachelijk goed.''

Stengs heeft eerder ruim een jaar moeten herstellen van en zware kruisband blessure. ''Ik vind het al zo verschrikkelijk dat hij met deze knie die hij heeft, door het leven moet, want dat belemmert hem. Er is de afgelopen tijd veel gesproken over of hij misschien uit vorm is, maar mensen vergeten hoe zo'n zware belasting voor zijn lichaam en met name voor zijn knie is. Vandaag was hij ook weer bij de 1-1 betrokken. Hij is een van de weinigen die creativiteit in ons elftal brengt. Ik moet er niet aan denken dat er nu weer iets ergs mis is, maar het is te vroeg om daar nu al uitspraken over te doen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties