'Wålemark en Feyenoord zien deal met Heerenveen zitten'

'Wålemark en Feyenoord zien deal met Heerenveen zitten'

SC Heerenveen lijkt de (tijdelijke) nieuwe club te gaan worden van Patrik Wålemark. De speler zelf ziet een verhuur aan de Friese club wel zitten en ook Feyenoord zou enthousiast zijn over deze mogelijke overeenkomst. De beide clubs moeten er financieel nog wel samen uit zien te komen.

Dat alles schreef Sander de Vries van de Leeuwarder Courant maandagmiddag op X (voormalig Twitter). Voor Wålemark zouden meerdere clubs in de markt zijn - waarbij eerder zijn oude club BK Häcken al werd genoemd - maar zelf zou hij graag naar Heerenveen willen. "Laatste struikelblok? Geld", schreef de journalist, waarbij hij aangaf dat er de komende dagen meer duidelijkheid zal zijn. Dat moet ook wel, want de transfermarkt is nog maar een paar dagen open.

Matías Soulé
Wanneer Feyenoord en SC Heerenveen definitief tot een akkoord komen, hoeven de Rotterdammers zich niet langer te melden bij Juventus FC. De Italianen hebben de getalenteerde buitenspeler voor één seizoen uitgeleend aan Frosinone Calcio. Feyenoord werd de afgelopen maanden in de wandelgangen meerdere malen in verband gebracht met Soulé, maar er werden geen concrete stappen gezet.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties