'Feyenoord wil met verhuur ruimte maken voor komst Soulé'

'Feyenoord wil met verhuur ruimte maken voor komst Soulé'

Feyenoord heeft de 20-jarige Argentijn Matías Soulé nog niet helemaal uit het hoofd gezet. De middenvelder annex rechtsbuiten van Juventus was eerder deze window al in beeld, maar gold niet als prioriteit. Dat kan echter nog veranderen als Feyenoord erin slaagt om enkele spelers te verhuren.

Dat schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam in een transferupdate namens werkgever Voetbal International. In eerste instantie zal Feyenoord, nu Ondrej Lingr en Luka Ivanusec binnen zijn, nog op zoek gaan naar een extra doelman om de geblesseerde Justin Bijlow te vervangen. Daarbij noemt de journalist nog geen namen van potentiële targets.

Wel noemt hij de naam van Soulé, die al eerder viel deze zomer. Feyenoord wil eerst een aantal spelers verhuren, om salarisbudget vrij te maken. Als dat lukt, komt Soulé in beeld als volgende versterking. Soulé doorliep de jeugdopleiding van Juventus en speelde er 21 wedstrijden in het eerste elftal, maar zou nu op het punt staan om de club uit Turijn te verlaten.

Lutsharel Geertruida
Tot slot noemt Krabbendam kort de naam van Lutsharel Geertruida, die deze zomer al diverse keren aan een vertrek werd gelinkt. Hij was zelfs heel dicht bij een overstap naar RB Leipzig, maar die club maakte op het laatste moment toch een andere keuze op de transfermarkt. Inmiddels zou Bayern München - ondanks de Duitse berichtgeving dat die club niet door zal pakken - de komst Geertruida nog altijd overwegen. "Slot was blij dat de deal met Leipzig niet doorging, maar moet nu nog een week zweten en afwachten of hij zijn multifunctionele verdediger in De Kuip kan houden", schreef Krabbendam.

Soule maakt tijdelijke overstap naar Frosinone Calcio (update)
Feyenoord hoeft zich niet meer te melden bij Juventus FC voor Soule. De buitenspeler wordt voor een seizoen verhuurd aan Frosinone Calcio.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties