'Feyenoord mikt op 50 miljoen voor Geertruida'

'Feyenoord mikt op 50 miljoen voor Geertruida'

Feyenoord is duidelijk geweest over de mogelijke interesse van Bayern München in Lutsharel Geertruida. De Rotterdammers hebben geen interesse in ellendige onderhandelingen tijdens de slotdagen van de transfermarkt. Wanneer de Duitsers zich melden, moet er in één klap een recordbedrag neergelegd worden.

Dit meldt De Telegraaf. Feyenoord hanteert een vraagprijs tussen de veertig en vijftig miljoen euro voor Geertruida. Datzelfde geldt voor Santiago Gimenez. De Mexicaan wordt nog altijd gevolgd door clubs uit Spanje en Engeland, en wanneer een partij zich meldt, hanteert Feyenoord een vraagprijs dat kan oplopen naar vijftig miljoen euro.

Feyenoord was eerder van plan om Geertruida te verkopen voor een bedrag van iets meer dan dertig miljoen euro aan RB Leipzig. De Duitsers trokken op het laatste moment de stekker uit de onderhandelingen. Inmiddels is er een nieuwe situatie ontstaan voor de stadionclub. Nu de transfermarkt iets minder dan een week geopend is, moeten clubs diep in de buidel tasten om zaken te doen met Feyenoord.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties